همین چند روز پیش بود که مودم سیمکارت خور 77C نزتک به عنوان محبوبترین، پرفروشترین و بهترین مودم همراه از نگاه کاربران دیجی کالا شناخته شد و در پی آن، باقی مودمهای نزتک نیز با استقبال گسترده مخاطبان در صدر جدول مودمها و تجهیزات شبکه فروشگاههای آنلاین دیگر از جمله دیجی کالا، ایمالز و … قرار گرفتند. در ادامه برای بررسی این محبوبیت و فروش فوق العاده و انتخاب بهترین مودم جیبی برای خود، با ما همراه باشید.
یک سوال اشتباه | مودم سیمکارتی بهتر است یا هات اسپات موبایل؟
تا چند سال پیش اکثر کاربران علاقه ای به خرید مودم همراه نداشتند و مودمهای جیبی را با قابلیت هات اسپات تلفن همراه خود مقایسه میکردند. اما امروزه اکثر افراد جامعه به این موضوع آگاهند که هات اسپات موبایل:
- تاثیرات مخربی بر باتری گوشی میگذارد
- فشار زیادی بر تراشه گوشی وارد میکند
- همان اینترنت خط را بدون هیچ تقویتی به اشتراک میگذارد
- عمر باتری گوشی را کاهش میدهد
- شارژ گوشی را بیهوده هدر میدهد
- و …
به همین دلیل دیگر این گجت کاربردی، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. اگر شما هم قصد دارید برای تهیه بهترین مودم جیبی کمی تحقیق کنید، بهتر است قبل از هر اقدامی از خود بپرسید:
من از یک مودم سیمکارتی چه انتظاراتی دارم؟
انتظارات کاربران از بهترین مودم های جیبی
تمام کاربران با هر میزان استفاده از اینترنت، انتظاراتی از این گجت دارند که بسیار طبیعی و منطقی است. این انتظارات شامل موارد زیر می شود:
- دسترسی به اینترنت پرسرعت
- آنتن دهی سراسری و قدرتمند
- طراحی کاربردی، سبک و قابل حمل
- کاربری آسان
- عدم قطعی اینترنت
- تقویت آنتن دهی
- پشتیبانی از تمام اپراتورهای همراه
- رجیستر بودن در سامانه همتا
- عدم افت کیفیت
- ظرفیت باتری بالا
- قیمت معقول
- آپدیتهای کاربردی
- قابلیت اتصال به دستگاههای متفاوت به صورت هم زمان
- پشتیبانی از یک فضای ذخیره سازی
- پشتیبانی از شبکه های متنوع 3G، 4G و …
- و …
احتمالا بعضی از این موارد تا امروز به ذهن شما نرسیده بود اما باید هنگام خرید مودم همراه تمام این انتظارات را داشته باشید. حال من از شما یک سوال دارم، فکر می کنید چرا مودم های نزتک از دید کاربران دیجی کالا، ایمالز و … به عنوان بهترین مودم همراه در بازار انتخاب شدهاند؟
پاسخ سوال را در کامنت ها اعلام کنید:)
بهترین مودم جیبی برای __________، چیست؟
لقب بهترین مودم جیبی یک لقب کاملا کلی است. درواقع بهترین مودم سیمکارتی برای شما، به نیازهای اینترنتی شما بستگی دارد. با این اوصاف، تنها مودمهایی که قادر باشند انتظارات درصد بالایی از کاربران را برآورده نمایند، می توانند به عنوان بهترین مودم همراه شناخته شوند. پس بهتر است با چند دسته از کاربرانی که به دلایل کاملا متفاوتی قصد خرید مودم سیمکارت خور دارند، آشنا شویم.
بهترین مودم برای گیم ( بازی های آنلاین )
فکرش را بکنید که در حساسترین لحظه بازی Dota2 در همان درگیری مهم که Bristle Back پشت به دیگر هیروها قدرت نمایی میکند، متوجه شوید که به دلیل پینگ بالا و اینترنت افتضاح، هر قدر تلاش میکنید آیتم Black King Bar فعال نمیشود و در یک چشم بهم زدن، مورد تحقیر دیگر هم تیمیهای خود قرار می گیرید. حتی تصورش هم دردناک است. اگر شما هم به دنبال بهترین مودم برای گیم هستید، قطعا چنین اتفاقی برایتان پیش آمده است. بهترین مودم برای گیم باید قادر باشد اینترنتی با پینگ پایین، Packet Loss کم، کاهش قطعی و سرعت آپلود بالا در اختیار کاربر بگذارد. پس خرید مودم همراه با همین چند قابلیت به ظاهر ساده اما بسیار حیاتی، می تواند شما را به یک گیمر خوشحال یا بی اعصاب تبدیل کند.
مودم 99C نزتک، بهترین مودم برای گیم و گیمرها
بین مودم های پرطرفدار نزتک، مدل 99C بهترین انتخاب برای گیمر هاست. چرا؟
اتصال به اینترنت از طریق LAN
فکر می کنم اتصال پایدار به اینترنت از طریق LAN ، آرزوی هر گیمری است و مودم سیمکارت خور 99C نزتک نیز این اتصال را در هر نقطه از کشور در اختیار شما می گذارد.
قابلیت دو سیم کارت
تمام مودم های نزتک از اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل پشتیبانی می کنند. دو تا از بهترین اپراتورهای همراه را انتخاب کنید و دو سیم کارت مختلف در مودم خود بگذارید، به محض خرابی در هر اپراتور، در کم تر از 5 ثانیه، تنظیمات مودم را روی سیم کارت دوم انتقال دهید و به بازی برگردید.
باتری قدرتمند 5200 میلی آمپر – ساعت
این باتری تا 18 ساعت به صورت مداوم اینترنت پرسرعت را در اختیار شما قرار می دهد. پس با خیال راحت بازی کنید و به هیچ وجه از بابت اینترنت نگرانی نداشته باشید.
سرعت آپلود بالا
این مودم نزتک از سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند.
بهترین مودم جیبی برای کلاس های آنلاین کدام است؟
فرقی ندارد دانش آموز باشید، دانشجو یا استاد، در هر صورت شما به یک اتصال قوی و طولانی مدت نیاز دارید. 77C نزتک به مودم سیمکارتی دانشجویی معروف است و دلیل این نام گذاری نیز، قیمت مناسب با وجود کاربری حرفه ای است. اما تمام مودم های نزتک با پشتیبانی از تمام اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل، سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه و آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه، باتری های قدرتمند از 2100 تا 6000 میلی آمپر ساعت، می توانند انتخاب مناسبی برای خرید مودم همراه و برگزاری کلاس های آنلاین شما باشند.
بهترین مودم همراه برای سفرهای درون شهری و برون شهری چیست؟
قطعا شما ساعات زیادی را در مسیر می گذرانید و ممکن است مدتی به پریز برق دسترسی نداشته باشید. پس لازم است مودم شما از باتری قدرتمندی برخوردار باشد و همچنین در نقاط محدود و دچار مشکل از نظر آنتن دهی، باز هم اینترنت لازم را در اختیار شما بگذارد. همچنین برخورداری از اینترنت در جاده و مسیرهای برون شهری، یک قابلیت بسیار خوشآیند برای شما به شمار می رود. دو مودم سیمکارت خور 99B و 99C نزتک بهترین انتخاب برای شما هستند زیرا:
مودم 99B نزتک
- باتری 6000 میلی آمپر – ساعت ( کارکرد مداوم تا 26 ساعت )
- قابلیت استفاده به عنوان پاوربانک
- پشتیبانی از تمام اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل
- آنتن دهی قدرتمند
- و …
مودم 99C نزتک
- باتری 5200 میلی آمپر – ساعت ( کارکرد مداوم در 18 ساعت )
- قابلیت استفاده به عنوان پاوربانک
- قابلیت تقویت سیگنال حرفه ای (ریپیتری)
- قابلیت دو سیم کارت
- اتصال از طریق LAN
- پشتیبانی از تمام اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل
- و …
بهترین مودم جیبی برای رانندگان اسنپ و دیگر تاکسی های اینترنتی کدام است؟
قطعا مدت زمان زیادی را در ماشین خود می گذرانید و علاوه بر خرید مودم همراه به یک پاوربانک هم نیاز دارید. اما برای شما بهتر است که با یک تیر دو نشان بزنید. یک مودم جیبی با پشتیبانی از باتری قدرتمند و بهره مندی از قابلیت استفاده به عنوان پاوربانک، می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. با قیمت حدودی 1/5 میلیون تومان می توانید مودم سیمکارتی 99B نزتک را تهیه نمایید و اگر مشکل آنتن دهی نیز در مسیرهای مختلف شهری شما را به دردسر می اندازد، با مبلغ حدودی 2 میلیون تومان می توانید مودم سیمکارت خور 99C نزتک را تهیه نمایید تا دو سیم کارت در دستگاه خود قرار دهید و مشکل آنتن دهی در نقاط مختلف شهر نیز برای شما برطرف شود. به همین سادگی و با یک هزینه معقول می توانید از یک مودم همراه حرفه ای و یک پاوربانک نسبتا خوب بهره مند شوید.
بهترین مودم همراه برای معلمان، اساتید و … چیست؟
مودم 99DX نزتک می توانید بهترین مودم همراه – رومیزی برای شما باشد. این مودم با طراحی کاربردی و هوشمندانه ای که دارد به سادگی در کیف شما قرار می گیرد و قابل حمل است. مهم ترین مزیت این دستگاه پشتیبانی از دو منبع تغذیه است. درواقع به بیان ساده می توانید هر زمان که ممکن بود، مودم را به صورت مستقیم به برق شهری متصل نمایید و هر زمان که ممکن نبود، از باتری 3000 میلی آمپر – ساعت دستگاه استفاده نمایید. این دستگاه به شما این اطمینان خاطر را می دهد که به جای خرید مودم همراه برای خارج از منزل و خرید یک مودم ثابت برای داخل منزل، به این مودم همراه – رومیزی تکیه کنید و بدون هیچ محدودیتی، پرسرعت ترین اینترنت را در اختیار داشته باشید. همچنین هنگام کلاس های آنلاین خود، جلسات مهم آنلاین و … نگران قطعی برق و مواردی از این دست نباشید.
معرفی مودم های نزتک | بهترین مودم همراه از دید کاربران
تا این قسمت از مقاله قطعا دریافتهاید که مودم های نزتک پاسخگوی بسیاری از انتطارات کاربران است. حال به معرفی کوتاه، مختصر و مفید این 4 محصول محبوب و پرفروش می پردازیم، اما بهتر است پیش از آن نگاهی به نظرات کاربران بیندازیم، پس با ما همراه باشید.
حسن حسنی : هم جای کابل لن داره،هم کارت حافظه میخوره و هم پاور بانکه
حسن شرافت چالشتری: مودم فوق العاده با کیفیتی هست
محمدحسین صمدی: خیلی مودم عالیه، من از دیجی کالا نگرفتم تو دیوار دست دوم پیدا کردم با باتری پر بیش از یک روز شارژ نگه میداره (من نمی دونم چرا بعضیا میگن شارژ کم نگه میداره) یه مشکل کوچک داره اینکه اگر شارژش تا انتها خالی بشه نمیتونی بزنی تو شارژ و روشن کنی و از wifi استفاده کنی، چون وقتی روشن میکنی بلا فاصله خاموش میشه حتماً باید یه نیم ساعت تو شارژ باشه
مرجان کرمی: من حدود یکسال است این مودم را خریداری کرده ام اتفاقا ظرفیت باطری خوبی داره و هنگام استفاده 8 ساعت سرویس میده زمانی هم که استفاده نمی کنم تا 18 ساعت مودم روشن میمونه و خاموش نمیشه
محمد ماشینچی عباسی: سرعتش خیلی خوبه با سیم کارت ایرانسل با نرم افزار idm به 7MB در ثانیه میرسه بنظرم تو ایران فقط فیبر نوری میتونه بیشتر از این سرعت داشته باشه
علیرضا ثقفی: من در ویلای شمال مشکل زیادی با آنتن دهی نت و موبایل دارم، مطالعه بیش از 50 نوع مودم 4G از انواع cat4 و cat6 در نهایت بخاطر سخت افزار بسیار قدرتمند این مودم، آنتن دهی فوق العاده و ماورای باور، و امتیازاتی چون باطری با قابلیت تعویض و قیمت بسیار رقابتی بخاطر تازه ورود بودن به بازار ایران و داشتن گارانتی 3 ساله این مودم رو خریدم و الان که دارم ازش تو ویلتی شمال جایی که اصلا امکان آنتن دهی وجود نداشت استفاده میکنم، با سرعت عالی و 4 خط پر آنتن از اینترنت استفاده میکنم و بسیار خوشحال و راضی هستم از دستگاه فکر میکنم خیلی باعث خوشحالی و رضایت براتون بشه بعد از خرید و این دستگاه رو توصیه میکنم، عالیه
شما هم نظرتون رو برای ما کامنت کنید:)
نوبتی هم باشه، نوبت می رسه به معرفی مشخصات فنی مودم های نزتک، پس با ما همراه باشید.
مودم 99C نزتک
- مجهز به چیپ پردازنده قدرتمند Qualcomm
- دارای دو درگاه سیم کارت (نانو و میکرو)
- پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل
- دارای کاربری به عنوان روتر و ریپیتر (تقویت سیگنال حرفهای)
- امکان استفاده از دستگاه به عنوان Power Bank
- ظرفیت باطری 5200 میلیآمپر – ساعت (18 ساعت)
- ابعاد 96 در60 در 16 میلیمتر
- وزن 168 گرم
- قابلیت اتصال بیسیم و باسیم (WiFi – LAN)
- پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت
- پشتیبانی از شبکههای 2G ، 3g و 4G
- سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه
- سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه
- اتصال ده کاربر به صورت همزمان
- پشتیبانی از SMS
- ضمانت تعویض و پشتیبانی 3 ساله هایپرسل
مودم 99DX نزتک
- مجهز به چیپ پردازنده قدرتمند MediaTek
- پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل
- 4 آنتن خارجی برای بالاترین قدرت آنتندهی
- نمایشگر LCD نسبتا بزرگ، رنگی و باکیفیت
- ظرفیت باطری 3000 میلیآمپر – ساعت (10 ساعت)
- دارای شارژر مخصوص برای اتصال مستقیم به برق شهری
- ابعاد 132 در 135 در 25 میلیمتر
- وزن 180 گرم
- پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت
- اتصال به اینترنت به صورت بی سیم و باسیم ( WiFi – LAN )
- پشتیبانی از شبکههای 3G و 4G
- 4 آنتن خارجی با قابلیت چرخش 360 درجه
- صفحه نمایش LED بزرگ و باکیفیت
- پشتیبانی از 10 کاربر به صورت همزمان بدون افت کیفیت
- باتری قابل تعویض
- سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه
- سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه
- پشتیبانی از SMS
- ضمانت تعویض و پشتیبانی 3 ساله هایپرسل
مودم 99B نزتک
- مجهز به چیپ پردازنده قدرتمند MediaTek
- پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل
- امکان استفاده از دستگاه به عنوان Power Bank
- ظرفیت باطری 6000 میلیآمپر ساعت (22 ساعت)
- ابعاد 98 در 59 در 23.5 میلیمتر
- وزن 148 گرم
- اتصال به اینترنت به صورت بی سیم (WiFi)
- پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت
- پشتیبانی از شبکههای 2G ، 3g و 4G
- آنتن داخلی قدرتمند
- سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه
- سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه
- دارای صفحه نمایش LCD
- پشتیبانی از SMS
- پشتیبانی از 10 کاربر به صورت همزمان بدون افت کیفیت
- ضمانت تعویض و پشتیبانی 3 ساله هایپرسل
مودم 77C نزتک
- مجهز به چیپ پردازنده قدرتمند MediaTek
- پشتیبانی از شبکه های (LTE 3G-4G)
- پشتیبانی از اپراتورهای همراه اول، رایتل، ایرانسل و شاتل
- قابلیت اتصال 10 کاربر به صورت همزمان
- ارسال و دریافت پیام کوتاه
- پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت
- باتری 2100 میلی آمپر – ساعت
- باتری قابل تعویض
- ابعاد 10 در 59 در 94 میلیمتر
- وزن 160 گرم
- سرعت دانلود تا 150 مگابایت بر ثانیه
- سرعت آپلود تا 50 مگابایت بر ثانیه
- صفحه نمایش نشانگر LED
- پشتیبانی از 10 کاربر به صورت همزمان بدون افت کیفیت
- پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت
- ضمانت تعویض و پشتیبانی 3 ساله هایپرسل
مودم 99DX جدیدترین عضو خانواده مودمهای نزتک
تا اواسط زمستان سال 1399 تقریبا تمام بازار مودم و تجهیزات شبکه، نزتک را به عنوان عرضه کننده مودمهای همراه جیبی و سیمکارت خور، می شناختند. اما به محض اینکه محصول جدید یعنی مودم 99DX نزتک وارد بازار ایران شد، در این بازار بزرگ سر و صدای بسیاری به پا کرد. یک محصول خوش دست و سبک که به صورت همراه و رومیزی قابل استفاده بود. مهم ترین دلیل تمایز این محصول از تمام محصولات مشابه موجود در بازار، قابلیت استفاده مستقیم از برق شهری در کنار تغذیه از باتری 3000 میلی آمپر – ساعت لیتیوم یونی بود. به این معنی که کاربر می تواند باتری را از مودم خارج کند و با اتصال مستقیم به پریز، بدون هیچ محدودیتی از دستگاه استفاده کند. همچنین این امکان برای کاربر وجود دارد که هنگام قطعی برق، فرا رسیدن ساعات اوج مصرف، استفاده به صورت غیر ثابت و … باتری را داخل دستگاه قرار دهد و مانند یک مودم همراه از محصول استفاده کند. این ویژگی مودم 99DX نزتک، یعنی بهره مندی از دو منبع تغذیه قدرتمند، بسیار مورد توجه قرار گرفت. همچنین از دیگر برتری های این محصول می توان به قابلیت اتصال به اینترنت از طریق LAN ، 4 آنتن خارجی قدرتمند با قابلیت چرخش 360 درجه و پشتیبانی از تمام اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل اشاره کرد. در ادامه برای مشاهده بررسی مودم 99DX در استدیو موبونیوز با ما همراه باشید.
بررسی مودم 99DX نزتک توسط موبونیوز
در رسانه موبونیوز مودم همراه – رومیزی 99DX نزتک مورد نقد و بررسی قرار گرفت و بسیاری از کاربران رسانه آقای شجاری از این محصول استقبال کردند. در ادامه با این بررسی همراه ما باشید.
طراحی مودم 99DX نزتک از نگاه موبونیوز
این مودم با اینکه سیمکارت میخوره اما ابعاد و اندازه خیلی کوچیکی نداره و حمل و نقلش خیلی راحت نیست. طراحی این مودم اما خیلی جالب و کاربردیه. به طور پیشفرض پایه مودم به صورت عمودی قرار میگیره و کمک میکنه که این محصول به راحتی سر جاش بمونه و تکون نخوره. اما همین پایه قابلیت چرخش هم داره و اگه اونو به صورت افقی در بیارین، میتونین به وسیله همین پایه، مودم نزتک خودتونو به دیوار متصل کنین. چهار تا آنتن بزرگ اطراف این مودم دیده میشن. دو تا آنتن کناری برای دریافت امواج و دو آنتن وسط برای فرستادن امواج Wi-Fi استفاده میشه. یکی از نقاط قوت مودم Naztech مدل 99DX اینه که هم با برق شهری کار میکنه و هم با باتری. اگه به قاب پشتی این مودم نگاه کنین، اولین چیزی که خودنمایی میکنه جایگاه باتری ۳,۰۰۰ میلی آمپر ساعتیه اونه. خروجی LAN، درگاه پاور و میکرو USB و همینطور ورودی سیمکارت هم روی بدنه این مودم وجود دارن. تو قسمت جلویی بازم میشه یکی دیگه از نقاط قوت این مودم رو دید. یه صفحه نمایش LED کوچیک وجود داره که میتونه سرعت دانلود، آپلود و سایر اطلاعات رو نمایش بده
سرعت مودم 99DX نزتک چطوره؟
ما با سیمکارت ایرانسل سرعت این مودم رو تست کردیم. به طور میانگین میتونین با سرعت ۲۵ مگابیت دانلود و با سرعت حدود ۷ یا ۸ مگابیت آپلود کنین. پینگ هم توی وضعیت خوبی قرار داشت و بین ۲۵ تا ۳۰ میلی ثانیه متغیر بود. معمولا اکثر مودم های موجود توی بازار کشور از سرعت آپلود و دانلود تا ۱۵۰ مگابیت پشتیبانی میکنن. اما با توجه به محدودیت هایی که وجود داره و سایر شرایط محیطی، عدد به دست اومده از مودم نزتک 99DX کاملا قابل قبوله و راضی کنندست. البته دقت کنین که این اعداد مربوط به وقتیه که تنها یک دستگاه به این مودم وصل بود. و مشخصا وقتی چندین گوشی یا لپ تاپ به طور همزمان قصد استفاده از این مودم رو داشته باشن، سرعت پایین تر میاد. میزان فضایی که مودم نزتک مدل 99DX پوشش میده حدود صد متره و بیشتر از اون دیگه با افت کیفیت و سرعت مواجه میشین. این مودم فقط از باند ۲.۴ گیگاهرتزی پشتیبانی میکنه که با توجه به قیمتش میتونه قابل قبول باشه.
نظر موبونیوز درباره عملکرد باتری 99DX نزتک
یکی از باحال ترین قابلیت هایی که این مودم داره، برخورداری اون از یه باتری 3000 میلی آمپر ساعتیه. به طور میانگین این باتری میتونه حدود ۶ تا ۸ ساعت شارژدهی داشته باشه. عملکرد باتری مودم Naztech 99DX ارتباط مستقیمی با تعداد دستگاه های متصل داره. برای مثال اگه با یه گوشی به این مودم وصل باشین، حدود هشت ساعت بی وقفه میتونین ازش استفاده کنین. اما اگه ۴-۵ تا دستگاه به طور همزمان متصل باشن، میزان شارژدهی به حدود ۵.۵ ساعت کاهش پیدا میکنه.
در کل این مودم ارزش خرید داره؟
مودم Naztech مدل 99DX نزدیک به ۳ سال توسط هایپرسل گارانتی داره، که برتری مهمی نسبت به سایر رقبا به حساب میاد. این مودم همینطور قیمت مناسبی هم داره و معمولا رقبای اون با امکانات مشابه حدود ۷۰۰ تا ۱ میلیون تومن قیمت بیشتری دارن. به طور کلی اگه یه کاربر معمولی هستین و دنبال یه مودم میان رده مناسب میگردین، نزتک 99DX کاملا پیشنهاد میشه.
مودم همراه اول بهتر است یا مودم ایرانسل؟
مودم های مختلفی در بازار وجود دارند که اپراتور های مختلف را پوشش می دهند، برای مثال مودم ایرانسل، مودم همراه اول از اپراتورهای ارائه دهنده مودم همراه هستند که می توانید طبق سلیقه و نیازتان از بین آن ها انتخاب کنید. اما طبق عملکرد دو اپراتور ایرانسل و همراه اول، این دو شرکت خدمات بهتر و مفید تری ارائه می دهند و کاربران بیشتر از بین این دو اوپراتور خدمات دهنده اینترنت خود را انتخاب می کنند.مودم ثابت همراه اول تنها یکی از رقیب های مودم ایرانسل است. همراه اول پس از روی کار آمدن ایرانسل و مشاهده پیشرفت چشمگیر این شرکت اقدام به بازاریابی برای مودم های خود نمود که تا حدودی هم موفق شد.